Skip to content

Te Koop: woonhuis Vlierstraat 32 8171 BC Vaassen

Verkocht

€ 267.500,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Vaassen Vlierstraat 32

Vaassenaren opgelet! Met trots presenteren wij een bijzonder fijn en instapklaar gezinshuis. Ruimte. Strakke afwerking over alle verdiepingen, luxe uitstraling, moderne inrichting en materialen en dat alles op een bijzonder fijne plek. De nieuwe eigenaar mag zich nu al een geluksvogel noemen. Graag vertellen we meer over deze kanjer aan de Vlierstraat 32.

De huidige eigenaar heeft de woning in de afgelopen 10 jaar van boven tot onder verbouwd en afgewerkt. Het resultaat mag er zijn. Via de entree met nieuw luxe toilet komen we in de keuken. Deze ruimte is in 2018 volledig en slim verbouwd waardoor het gevoel van een woonkeuken is ontstaan zonder apart van de kamer te zitten. De keuken zelf is keurig, neutraal en voorzien van alle gemakken. De royale woonkamer is heerlijk licht, tuingericht en voorzien van een mooie houten vloer. Wanden zijn glad afgewerkt en de schuifpui maakt het mogelijk om ‘buiten naar binnen’ te halen.

Op de etage voel je de echte ruimte van dit huis. Een prettige overloop verbind alle ruimtes. De twee slaapkamers aan de achterzijde maar ook de fijne ouderkamer met walk-in closet. Echt een plek voor jezelf. De badkamer is eveneens fijn. Beschikt over een ruime inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel. Allemaal keurig verzorgt en prettig in formaat.

En dan de zolder. Deze is dusdanig groot dat er naast een washoek, stookruimte en bergzolder voldoende ruimte is voor een 4e slaapkamer. Dit komt mede door de brede dakkapel die de eigenaar enkele jaren geleden liet plaatsen. Ook hier is de afwerking weer keurig.

De tuin. Deze is op het zuiden, ofwel zonnig is elk jaargetijde. Vandaar ook het zonnescherm over de volle breedte van de woning. Aan de achterzijde is een robuuste overkapping geplaatst met ruimte voor een buitenhaard.

Dit alles ligt fijn en rustig aan de rand van de wijk. Hierdoor is er eigenlijk alleen maar sprake van bestemmingsverkeer. Een heerlijke plek om te wonen. Zeker met kinderen. Begonnen we met enkel de Vaassenaren te attenderen? Ook mensen van buiten de plaats zijn van harte welkom aan de Vlierstraat 32.

  • 143 m2
  • 148 m2
  • 4

Kenmerken Vlierstraat 32

Overdracht

Koopprijs€ 267.500,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte148 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie143 m2
Inhoud511 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1975
Dak typedwarskap
Isolatievormendakisolatie, muurisolatie, dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4

Kenmerken door vrienden toegevoegd

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stapen jou eigen ervaring toe.

Maandlasten

Ligging Vlierstraat 32

Marktcijfers van Epe

Gemiddelde verkoopprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Epe

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Epe

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Epe

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Epe

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod