Skip to content

Te koop: woonhuis Horthoekerweg 10 8167 LW Oene

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 275.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Oene Horthoekerweg 10

De Oenenaar zal het plekje ongetwijfeld direct herkennen. Inderdaad. Welkom aan de Horthoekerweg, een karakteristieke weg vanuit de kern van Oene het buitengebied in. Een weg waar de historie van het oude Oene nog goed zichtbaar is in de bebouwing en o.a. de pomp en de muziekkapel sfeerbepalend zijn.

Ook de karakteristieke uitstraling van nummer 10 draagt bij aan deze authentieke sfeer. Al willen we geen valse beloften doen en in tekst en beeld laten zien dat het hier om een echte opknapper gaat. Maar wel één met een goede bouwkundige basis, veel potentie en een fijne sfeer.

Allereerst het ‘buitengebeuren’: De woning is gebouwd in 1930 op een perceel van 247 m2. Achterop het terrein staat een stenen berging en een garage om (eventueel) opnieuw op te bouwen als dat wenselijk is. Via de oprit aan de zijkant is in ieder geval voldoende ruimte om door naar achter te rijden of meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren. Wel zo fijn.

Aan de zijkant van de woning vinden we de voordeur en komen we binnen in de centrale hal. Rechts in de achterbouw lopen we naar de eenvoudige keuken met daaraan de eenvoudige en bescheiden badkamer. Links van de hal een prettige en lichte woonkamer met o.a. een schouw en sfeervolle glas-in-loodramen. Prettig aan oudere woningen is de aanwezigheid van een kelder. Onmiskenbaar aanwezig en bijzonder praktisch!

Boven aangekomen is de ruimte momenteel verdeelt in drie slaapkamers. We kunnen ons voorstellen dat een nieuwe eigenaar hier opnieuw kijkt naar de indeling en er z’n eigen draai aan geeft.

Wie goed kijkt naar de details zal ontdekken dat de woning met zorg gebouwd is en vol zit met leuke hoekjes en details. Zoals gezegd noemen we een woning met deze datering al snel een opknapper. Echter met de juiste zorg en aandacht is deze plek met gemak weer op te poetsen tot een prachtig plekje in het fijne Oene.

  • 88 m2
  • 247 m2
  • 3

Kenmerken Horthoekerweg 10

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte247 m2
Woonoppervlakte88 m2
Inhoud337 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1930
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Horthoekerweg 10

Vergelijkbaar woningaanbod