Skip to content

Te koop: woonhuis Willem Dreeslaan 117 8161 ZC Epe

Verkocht

€ 250.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Willem Dreeslaan 117

Met het fluiten van de vogels wakker worden? Een kopje koffie maken en tegelijkertijd, nog ver van de hectiek van de dag, zien hoe de zon opkomt over het park? Eerst rustig de dag opstarten aan een grote tafel midden in een grote woonkamer? Dat kan heel betaalbaar en wel aan de Willem Dreeslaan 117. Misschien wel net wat je zoekt.

De huidige eigenaar heeft de woning ruim 25 jaar met zorg en liefde bewoond. Dit is niet voor niets. Het is een fijne plek om te wonen. Toen het gezin groeide, en (nog) meer leefruimte wenselijk werd hebben zij de woonkamer aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd. Het resultaat mag er wezen. Een royale tuingerichte living. Boven is de woning in de basis al behoorlijk ruim. Wat op de eerste etage opvalt is de grote ouderslaapkamer met inbouwkasten aan de achterkant van het huis. De badkamer is lekker ruim met een bad, douche, dubbele wastafel en 2e toilet. Wel zo prettig. Aan de voorzijde van het huis een 2e slaapkamer met wastafel die gekenmerkt wordt door het uitzicht over het park en het fijne licht.

En dan de zolder. Ook hier weer veel ruimte. Doordat er een grote dakkapel is geplaatst en de zolder is gesplitst in twee kamers beschikt de woning nu over 4 slaapkamers. Een voor de logee of als werkkamer en de ander als ruime zolderkamer met eveneens een eigen wastafel. Is er dan ook nog bergruimte? Jazeker, de zolder biedt tevens voldoende bergruimte en plaats voor de heteluchtverwarming en warmwatervoorziening.

Tot slot: Wij adviseren je om onze Housetour te bekijken. Tijdens deze tour nemen de twee dochters van de eigenaar je mee in een ronde door het huis. Niet alleen geeft dit een beter beeld van de woning maar het laat ook goed zien hoe het is om te wonen aan de Willem Dreeslaan 117. Je vindt de Housetour in onze internetpresentatie(s).

  • 130 m2
  • 140 m2
  • 4

Kenmerken Willem Dreeslaan 117

Overdracht

Koopprijs€ 250.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte140 m2
Woonoppervlakte130 m2
Inhoud440 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1985
Dak typeDwarskap
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Willem Dreeslaan 117

Marktcijfers van Epe

Gemiddelde verkoopprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Epe

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Epe

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Epe

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Epe

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod