Skip to content

Te koop: woonhuis Vleerveld 34 8162 JB Epe

Verkocht

€ 225.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Vleerveld 34

Klussers opgelet! We draaien er niet omheen, dit huis dient volledig gemoderniseerd te worden. Maar de oplettende lezer/kijker zal zien dat er flink veel mogelijkheden zijn in en met deze degelijke hoekwoning op een royaal perceel, goede oprit en garage met extra berging. Alleen dat al! Graag vertellen we door middel van deze tekst, en in aanvulling op de foto’s de ins- en outs.

Het huis is bijzonder degelijk gebouwd aan het eind van de jaren zestig en zit nog altijd prima in het metsel-/ voegwerk. De huidige eigenaar heeft de woning vanaf midden jaren zeventig bewoond en dat zie je in positieve zin terug. Het verkeerd nog grotendeels in authentieke staat en de basis is uitermate solide. Een goed startpunt voor een verbouwing zou je kunnen zeggen. De kavel, maar liefst 274 m2 ligt met de tuin op het noorden en is diep genoeg om toch te spreken van een zonnige tuin. De vrijstaande stenen garage met aangebouwde extra berging maken het geheel nog aantrekkelijker. Denk aan bergruimte, opslag of een werkkamer aan huis.

Binnen is alles nog in vrijwel originele staat. Het toilet is aan de voorzijde naast de entree. De gesloten keuken is eenvoudig waarbij een doorbraak naar de woonkamer een veel gekozen optie is in dit type woning. Een uitbouw aan de achterzijde is misschien ook een mooie optie? De woonkamer is in ieder geval lekker licht en wordt momenteel nog verwarmt middels een gaskachel.

Boven zijn de kamers opvallend ruim. Zeker doordat de zolderetage te bereiken is met een vaste trap. Dit maakt het mogelijk kamers samen te voegen of de zolder te betrekken bij de woonetages. Een vaste trap is daarbij een must is onze ervaring.

Het plekje is prettig en ruimtelijk. Er wonen veel gezinnen in de buurt, de basisschool is letterlijk (schuin) voor de deur en speelgelegenheden zijn er plenty. Al met al zijn wij van mening dat deze woning aan het Vleerveld daarom een mooie kans is voor de koper die graag z’n mouwen opstroopt om een stek volledig naar eigen wens te maken.

  • 81 m2
  • 274 m2
  • 4

Kenmerken Vleerveld 34

Overdracht

Koopprijs€ 225.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte274 m2
Woonoppervlakte81 m2
Inhoud328 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1968
Dak typeDwarskap
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Vleerveld 34

Marktcijfers van Epe

Gemiddelde verkoopprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Epe

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Epe

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Epe

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Epe

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod