Skip to content

Te koop: woonhuis Smitskamp 27 8162 HE Epe

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 275.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Smitskamp 27

Tussen de Oude Wisselseweg en de Klaverkamp op de Burgerenk ligt een gemoedelijk straatje met aan weerszijde seniorgeschikte woningen. Een fijne centrale plek en daardoor al jaar en dag een populair hoekje van Epe en niet alleen bij ouderen! Welkom aan Smitskamp 27!

De woning ligt vanaf de Oude Wisselseweg gezien aan de linkerzijde. De zonnige zijde. Dit is ook heerlijk merkbaar in de opvallend diepe achtertuin. Wat verder een betekenisvol kenmerk is aan deze woning is het feit dat de huidige eigenaren hier wonen vanaf 2003. Ondanks dat het gezin groeide naar drie kinderen bleven zij met veel plezier wonen op deze plek. Laten we binnen kijken.

We komen binnen in een bescheiden entree met metervoorziening en trapopgang. Linksaf lopen we de sfeervolle woonkamer in. Deze is opvallend riant en voorzien van een sfeervolle kachel. Een geïnteresseerde die de mogelijkheid zoekt op de begane grond te slapen kan deze kamer splitsen naar de oorspronkelijke indeling. Direct aan de woonkamer de eenvoudige keuken en de kelderkast met wasmachineaansluiting. Vanuit de keuken is het toilet en de smalle douche te vinden. Ook deze is enigszins eenvoudig.

En dan boven: Door aan weerszijde dakkappellen te plaatsen is de ruimte boven optimaal benut. De huidige eigenaar heeft de ruimte opgesplitst in 3 slaapkamers. Twee kinderkamers en een grotere ouderkamer aan de achterzijde.

Buiten, zoals gezegd, is de diepe tuin opvallend. De vrijstaande berging(en) bieden voldoende extra bergruimte en via de achterzijde is de tuin via een poort te bereiken vanaf het pleintje achter de woning.
De woning is met name geschikt voor het kleinere huishouden. Van oorsprong is de doelgroep senior, maar de ervaring leert dat ook starters en jonge gezinnen zich thuis voelen aan de Smitskamp. We laten het je graag zelf ervaren en heten je welkom!

  • 79 m2
  • 179 m2
  • 3

Kenmerken Smitskamp 27

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte179 m2
Woonoppervlakte79 m2
Inhoud257 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1970
Dak typeDwarskap
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Smitskamp 27

Vergelijkbaar woningaanbod