Skip to content

Te Koop: woonhuis Slathstraat 15 8161 CB Epe

Verkocht

€ 395.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Epe Slathstraat 15

De Slathstraat. Heeft u wel eens stilgestaan bij wat een prachtig stukje karakteristiek Epe dit is? We nodigen u graag uit om samen met ons deze straat en dit charmante huis beter te leren kennen. Wat u zult zien en ervaren is dat het gevoel van het buitengebied aan de Slathstraat overheerst. Toch ligt deze woning op slechts 200 meter van het gemeentehuis. Pal in het centrum dus. Een ontzettend leuk beschikbaar huis op de actuele woningmarkt.

De woning (een voormalig boerderijtje) dateert oorspronkelijk uit 1906 en is in 1987 verbouwd. De huidige vorm dankt het huis aan de in 2010 aangebouwde tuinkamer/serre. Wat kenmerkend is voor deze plek is de privacy en de zonnige ligging. Dit komt mede door de tuininrichting en de kavelgrootte van maar liefst 573 m2.
Begin 2019 is de woning nog aan de buitenzijde geschilderd en we kunnen stellen dat het totaal goed onderhouden is.

Binnen is de woning wat eenvoudiger maar zeer zeker goed onderhouden en speels. De woonkamer aan de voorzijde is licht en gezellig. De genoemde tuinkamer sluit hier goed op aan en maakt de totale living lekker ruimtelijk. De besloten keuken grenst (aan de zijkant van het huis) aan de woonkamer en geeft veel privacy. Een prettige bijkeuken, de kelder en de inpandige berging maken het plaatje beneden compleet. Boven twee fijne slaapkamers, voldoende bergruimte, een 2e toilet en de badkamer.

Tot slot:
Het perceel is dusdanig groot dat er twee opritten zijn gesitueerd met in totaal plaats voor vier auto’s. Achter de woning is de Silogie gelegen. Dit markante pand is enkele jaren geleden gerenoveerd en wordt o.a. gebruikt als bed & breakfast. De berging, met puntdak en carport zijn praktisch en passen bovendien goed bij de uitstraling van het huis. De silogie is geen onderdeel van het verkochte. Er is nog veel meer te vertellen over deze plek en dit huis. Dit doen we graag aan de Slathstraat zelf tijdens een bezichtiging. Van harte welkom.

  • 132 m2
  • 573 m2
  • 2

Kenmerken Slathstraat 15

Overdracht

Koopprijs€ 395.000,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte573 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie132 m2
Inhoud503 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Dak typezadeldak
Isolatievormenmuurisolatie, gedeeltelijk dubbel glas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging Slathstraat 15

Marktcijfers van Epe

Gemiddelde verkoopprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Epe

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Epe

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Epe

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Epe

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod