Skip to content

Te koop: appartement Rozenhof 14 8161 BA Epe

Verkocht

€ 250.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Rozenhof 14

Tegen het centrum van het dorp Epe ligt op een prachtige plek het appartementencomplex de Rozenhof. Gekenmerkt door de enorme variatie aan bewoning, de parkachtige tuin en vrij uitzicht is de Rozenhof een populaire plek om te wonen. Het gebouw is in 1964 gebouwd, wordt door een actieve Vereniging van Eigenaren beheerd en is keurig onderhouden.

Veilig en rustig wonen is daarbij een kenmerk van dit appartement. Er zijn 2 liftinstallaties, een recreatiezaal, een bibliotheek, centrale afgesloten entree en goede algemene voorzieningen.

appartement nummer 14 (grootst mogelijk type in de Rozenhof en met een groot balkon) bevindt zich op hoek van de eerste etage. Misschien wel de mooiste plek van het complex! Niet alleen is de lichtinval fijn. Het uitzicht over de rozentuin en de landerijen van Epe is werkelijk prachtig. De huidige eigenaar heeft de het appartement in 2006 vakkundig verbouwd en geheel eigen gemaakt. Er is veel gebruik gemaakt van lichte kleuren en is er gekozen voor de kenmerken van een strak spanplafond. De royale kamer is opvallend speels geworden door de keuken bij de woonkamer te betrekken.

De slaapkamer is heerlijk ruim en voorzien van vaste kastenwanden. De badkamer, naast de slaapkamer is in 2018 nog voorzien van vloerverwarming en een riante en praktische ‘Molenaar’ inloopdouche. Uitermate geschikt voor ouderen.
Verder beschikt het appartement over een garage met afstandsbediening en een berging in het souterrain. Ofwel, een luxe appartement, voorzien van alle gemakken en op een prachtige stek!

En dan de VVE:
De Vereniging van Eigenaren verzorgt het beheer onderhoud. De servicekosten bedragen maandelijks € 450,77 en omvatten vrijwel alle gebruikelijke woonlasten. Het voorschot van de stookkosten is € 85,14 per maand en bijdrage voor de garage is € 3,99.

  • 96 m2
  • 1

Kenmerken Rozenhof 14

Overdracht

Vraagprijs€ 250.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte96 m2
Inhoud297 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1964
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Rozenhof 14

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

32.537

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

39%

20% NL

34%

20% NL

27%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod