Skip to content

Te koop: woonhuis Rietberglaan 3 8162 NE Epe

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 800.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Rietberglaan 3

In Epe zijn veel mooie plekjes te vinden. Aan de rand van de landerijen, midden in het bos, nabij de heide of rondom het centrum. De Rietberglaan 3 heeft het allemaal. Niet alleen is het centrum binnen enkele minuten met de fiets te bereiken, het zonovergoten perceel van maar liefst 3.165 m2 ligt heerlijk rustig aan de rand van bossen, de weide en de heide. Zelfs in ‘Epe noord’ een unieke combinatie. Graag vertellen we u meer.

De bescheiden villa is onder architectuur in 1990 gebouwd. Zowel in vorm, praktische indeling als speelse details is het gedachtegoed van de architect goed zichtbaar. Je leeft aan de Rietberglaan van binnen naar buiten. Licht, privacy en natuur zijn daarin leidend. De indeling maakt de woning voor alle gezinsvormen geschikt. Met name de royale badkamer alsmede de ouderslaapkamer op de begane grond draagt hier volop aan bij. Wat eveneens zal opvallen is de speelse woonkamer met haard, de gesloten keuken met bijkeuken en de royale inpandige garage. Deze laatste ruimte biedt overigens volop mogelijkheden om extra kamers op de begane grond te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een werkkamer of (extra) logeerkamer.

Boven is gekozen voor een open karakter in de vorm van een royale overloop. In de bouw is rekening gehouden met de mogelijkheid om hier en 2e badkamer te realiseren. Tevens vinden we op de etage 2 prettige (kinder)slaapkamers.
Recent is door een gerenomeerd aannemer begroot welke kosten er gemoeid gaan bij de realisatie van bovengenoemde opties. Deze offerte is bij ons beschikbaar en uiterst interessant ter overweging.

Zoals gezegd is het de plek die onmiskenbaar uniek is. De kavel biedt nu een prachtige mix van eigen bos en zonovergoten tuin. In combinatie met de architectonische uitstraling van de woning een bijzondere parel op de woningmarkt. Graag nodigen wij u uit zelf te ervaren wat de Rietberglaan 3 u kan bieden. Van harte welkom.

  • 168 m2
  • 3.165 m2
  • 3

Kenmerken Rietberglaan 3

Overdracht

Vraagprijs€ 800.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte3.165 m2
Woonoppervlakte168 m2
Inhoud665 m3

Bouw

SoortVilla
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1991
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Rietberglaan 3

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

32.537

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

37%

20% NL

31%

20% NL

32%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod