Skip to content

Te koop: woonhuis Paasvuurweg 8 8161 CA Epe

Verkocht

€ 350.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Paasvuurweg 8

Altijd al gedroomd van een vrijstaande jaren ’30-woning? Maakt u, maak jij het liever zelf dan dat je voor het werk van een ander betaalt? Dit kan zomaar een buitenkans zijn. Welkom aan de Paasvuurweg 8, een solide basis, een mooi gedetailleerd huis en dat op een kavel van maar liefst 471 m2 op een centrumlocatie in ‘ons’ mooie Epe.

De huidige eigenaar heeft de woning ruim 30 jaar op een eenvoudige wijze bewoond en onderhouden. De tijd is gekomen dat een nieuwe enthousiaste eigenaar de woning klaar maakt voor de komende 30 jaar en de potentie om er (weer) een plaatje van te maken is zeker aanwezig. Het bestemmingsplan staat toe de woning (met name) aan de achterzijde te vergroten binnen de enkelbestemming wonen. Uiteraard dienen hier in sommige gevallen de gemeentelijke vergunningen verkregen te worden. We kijken even naar de actuele indeling en eigenschappen.

Via de entree/hal komen we in de gezellige woonkamer. Wat hier opvalt is dat de woning lekker licht is. De afstand tot de weg is vanuit de kamer goed en e.e.a. is in de juiste proporties. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer op de begane grond te bereiken. Eventueel zou deze kamer eenvoudig bij de woonkamer betrokken kunnen worden waardoor een royale living ontstaat. Aan de achterzijde van de woning vinden we de eenvoudige keuken in de uitbouw. Vanuit hier is eveneens de bescheiden badkamer met toilet en douche te bereiken.

Boven is de woning onderverdeeld in 3 slaapkamers en een douchegelegenheid. De ruimtes zijn enigszins beperkt in formaat maar kunnen relatief eenvoudig vergroot worden door gebruik van dakkappellen. Het dakbeschot is van hout.
Het bovengebeuren is compleet door te benoemen dat middels een luik op de overloop de vliering/bergzolder te bereiken is.

Achter de woning een karakteristiek stenen bijgebouw met pannendakje. Daarnaast een eenvoudige garage van hout in het verlengde van de oprit. Parkeren op eigen grond is dus geen enkel probleem. De prettige kavel is pas echt goed zichtbaar achter de garage. Een prettige ‘ vierkante’ tuin op de zon is nog aan te leggen naar wens maar maakt het plaatje wel compleet.

Naar ons idee is hier sprake van een mooi project vol uitstraling op een gunstige locatie. Ervaar deze mogelijkheden zelf en wees welkom aan de Paasvuurweg 8.

  • 98 m2
  • 471 m2
  • 4

Kenmerken Paasvuurweg 8

Overdracht

Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte471 m2
Woonoppervlakte98 m2
Inhoud414 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1939
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Paasvuurweg 8

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

32.537

Vergelijkbaar woningaanbod