Skip to content

Te koop: woonhuis Molenpad 7 8162 ZH Epe

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 325.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Molenpad 7

Midden in de wijk en toch het gevoel van ruimte, ‘lucht’ en bewegingsvrijheid. Dat is een belangrijk kenmerk van woningen aan het Molenpad in Epe. Het huis op nummer 7 is hierop geen uitzondering. Een fijne, goed onderhouden gezinswoning met alle belangrijke faciliteiten om de hoek. Wat deze woning anders maakt dan soortgelijke woningen is de kavel. Maar liefst 45 meter diep. Hierdoor woon je met enige afstand van de weg en beschik je over een diepe achtertuin. Parkeren kan op eigen terrein en wel onder de carport achter op de kavel. We gaan binnen kijken;

We komen binnen via de voordeur. Uiteraard treffen we hier de hal, meterkast, trapopgang en een vernieuwd toilet. De woonkamer is uitgebouwd en voelt prettig aan. Het is sowieso een warm huis met veel privacy. De half open keuken zorgt ervoor dat de ruimte beneden royaal voelt. En toch is de keuken niet nadrukkelijk aanwezig is de ruimte. Aaneengesloten aan de achterzijde een fijne bijkeuken en de achterdeur naar het terras.

Op de etage zijn 3 slaapkamers en een keurige badkamer gesitueerd. Deze badkamer is voorzien van vloerverwarming en een 2e toilet. Wel zo prettig anno 2020. Via een wenteltrap komen we aan op de zolder. Hier vinden we naast bergruimte, plek voor de CV (Remeha 2007) een zolderkamer met dakkapel die gebruikt zou kunnen worden als 4e slaapkamer.

De huidige eigenaar heeft de woning en de tuin keurig onderhouden. Zo is de gevel geïsoleerd en opnieuw gevoegd. Zijn boeidelen uitgevoerd in trespa, en zijn de kozijnen recentelijk geschilderd. U leest het. Molenpad 7 is gewoon een keurig huis. Met name de plek en z’n diepe tuin zijn onderscheidend. Van harte welkom om te ervaren of deze plek in Epe uw thuis kan zijn.

  • 101 m2
  • 350 m2
  • 4

Kenmerken Molenpad 7

Overdracht

Koopprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte350 m2
Woonoppervlakte101 m2
Inhoud419 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas, Voorzetramen

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Molenpad 7

Marktcijfers van Epe

Gemiddelde verkoopprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Epe

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Epe

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Epe

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Epe

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod