Skip to content

Te koop: woonhuis Koeweg 17-25 8162 PH Epe

Verkocht

€ 139.500,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Koeweg 17-25

Met partner of familie recreëren in eigen land. Beleggen in een goed verhuurbare recreatiewoning. Eindeloos genieten van de uitgestrekte natuur van de Veluwe rondom Epe. Dat zijn zomaar een aantal mogelijkheden die deze recreatiewoning aan de Koeweg 17-25, op bungalowpark Remboe Village te bieden heeft.

Het geheel is prettig gelegen op eigen bosrijke kavel van maar liefst 438 m2. De tuin is slim aangeplant. Niet alleen is er veel privacy en ruimte voor volwassen bomen die het recreatiegevoel versterken, ook de zon krijgt ruimschoots de kans om te schijnen. Een fijn terras op de zon, een berging en een speelgazon maken het plaatje buiten compleet.

Binnengekomen merk je dat de woning praktisch en gericht op recreatief gebruik gebouwd is. Vanuit de hal toegang tot de bescheiden badkamer met douche en wastafel, een separaat toilet en de trap naar boven. De kamer is bijzonder ruimtelijk. Dit komt door de keuze de oorspronkelijke slaapkamer bij de woonkamer te betrekken maar ook door de tuingerichte serre en open keuken. Al met al een royaal oppervlak. Boven ruimte voor de CV en twee slaapkamers voor 2 personen.
Het geheel is netjes, niet modern of luxueus maar wel prima onderhouden.

En dan het park. Remboe Village is een prettig en kleinschalig vakantiepark met diverse soorten verblijven. De noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig en worden beheert maar het natuurlijke gevoel wordt eveneens goed bewaakt. Een leuk buitenbad, een horecavoorziening en her en der wat speelveldjes maken het vriendelijk en uitnodigend voor een divers publiek. Kom en ervaar dit alles zelf tijdens een bezichtiging.

Aan de eigendom van deze recreatiewoning is een parkbijdrage verbonden. Vraag naar de (verhuur)mogelijkheden en gebruikelijke voorwaarden.

  • 71 m2
  • 438 m2
  • 2

Kenmerken Koeweg 17-25

Overdracht

Koopprijs€ 139.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte438 m2
Woonoppervlakte71 m2
Inhoud246 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1976
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Koeweg 17-25

Marktcijfers van Epe

Gemiddelde verkoopprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Epe

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Epe

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Epe

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Epe

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod