Skip to content

Te koop: woonhuis Hoge Hagt 75 8162 CB Epe

Verkocht

€ 300.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Hoge Hagt 75

De Hoge Weerd in Epe is een echte gezinswijk. Scholen, winkels, sport en speelfaciliteiten zijn altijd dichtbij. Net als het centrum en het bos! Echt een fijne plek voor het gezin en daar hoort een prettig gezinshuis bij. Deze uitgebouwde hoekwoning aan de Hoge Hagt 75 heeft alles wat daaraan bij kan dragen echter moet er wel geklust worden. De basiselementen zijn er; Een lekker vrije ligging, een oprit, garage en een royale zolder(kamer)

We gaan even binnen kijken:
Staande in de woonkamer valt ook hier weer op dat het huis op een fijne plek staat. De voorzijde is op het zuiden gericht en is lekker licht door de dubbele raampartij. Doordat de woning aan de achterzijde is uitgebouwd is de kamer ruimer geworden en is de keukenopstelling half open.

Op de etage vinden we 3 slaapkamers. Veelal gaat de ruimte van de slaapkamers ten koste van de badkamer. Dit is hier niet het geval. Alle ruimtes zijn van een fatsoenlijk formaat en zo ook de badkamer. Mist u nog een slaap- of werkkamer dan biedt de zolder uitkomst. Niet alleen biedt deze voldoende bergruimte maar ook een grote 4e slaapkamer met dakkapel.

De achtertuin is besloten en van een pret formaat. De beslotenheid komt mede door de stenen berging achter het huis en de garage die iets terug ligt op het terrein. Ondanks dat de tuin op het noorden ligt is deze redelijk zonnig! Een fijn plekje. Zoals gezegd is een oprit altijd een pre en valt een garage bij een ieder in de smaak.

De smaak te pakken en zin om de mouwen eens flink op te stropen? Van harte welkom. Houdt echter rekening met het vervangen van o.a. kozijnen. We laten het huis graag zien en bespreken samen de mogelijkheden!

  • 114 m2
  • 221 m2
  • 4

Kenmerken Hoge Hagt 75

Overdracht

Vraagprijs€ 300.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte221 m2
Woonoppervlakte114 m2
Inhoud396 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
Dak typeDwarskap
IsolatievormenDakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Hoge Hagt 75

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

32.537

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

37%

20% NL

31%

20% NL

32%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod