Skip to content

Te Koop: woonhuis Haaksweide 37 8162 XT Epe

Verkocht

Bezichtiging plannen

€ 269.500,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. Koop Epe Haaksweide 37

De Haaksweide; van oudsher een geliefde plek aan de klaarbeek. Autoluw, omdat het een doodlopend hofje betreft en opgezet met veel ruimte voor parkeren en groen. Een uitnodigend speelveld voor de kinderen en laagbouw rondom maken het plaatje compleet. Met recht een leuke plek om te wonen.

De woning op nummer 37 past goed in bovenstaand beeld. Ruim, rustig, speels en geschikt voor het gezin. De diepe achtertuin grenst met een steiger aan de bekende beek. Het ‘groen’ in de buurt en de afstand tot bebouwing achter het huis geven een heerlijk gevoel van vrijheid. Met een kopje koffie in de morgenzon rustig wakker worden is zogezegd in deze achtertuin geen straf.

De indeling van het huis is op zichzelf al net zo comfortabel en praktisch. Installaties zoals CV (2018) en sfeerbepalende kenmerken in het huis zoals de badkamer, keuken en apparatuur zijn eigentijds en volledig. De vloer op de begane grond is voorzien van vloerverwarming. Deze kamer overigens is lekker ruim, heeft een gezellige haard en is tuingericht. Aan de voorkant van het huis een extra berging/bijkeuken met wasruimte die je vanuit de hal kunt bereiken. Wel zo praktisch.

Boven, een zeer riante ouderslaapkamer die eventueel gesplitst kan worden. Een tweede grote slaapkamer aan de voorzijde en een lichte en moderne badkamer voorzien van alle gemakken. Op de zolder de CV opstelling en ruimte voor een 3e (grote) slaapkamer. Naar ons idee een fijn huis op een even zo fijne plek. De eigenaren omschrijven het wonen als volgt:

“Wij hebben ruim 14 jaar met heel veel plezier in dit heerlijke huis aan de Haaksweide gewoond. Het voelt als een warme jas om je heen. Wat wij altijd heel fijn aan het huis hebben gevonden: Ten eerste de locatie: een rustige woonwijk, vlakbij alle voorzieningen, maar ook vlakbij alle uitvalswegen. Een mooie speeltuin om de hoek en op 5 minuten fietsen van het dorp. Bovendien geeft de woning veel privacy, zowel voor als achter is het uitzicht vrij. Ten tweede is het huis heel ruimtelijk door de optimale indeling. Wij vinden de grote ouderslaapkamer heerlijk. Tegelijkertijd biedt de woning mogelijkheden om de indeling gemakkelijk aan te passen. Ten derde is de woning goed geïsoleerd, zodat het huis lekker koel blijft in de zomer en heerlijk comfortabel is in de winter. Als het buiten aanhoudend heel erg warm is, is het echt zo fijn om in een koel huis te stappen.

Enfin, zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar u moet het zelf gaan ontdekken. Voor ons is het tijd voor de volgende stap, daar kijken we ook erg naar uit. Maar het zal best even slikken worden om deze fijne jas uit te doen. We hopen dan ook op kopers die het huis net zo zullen waarderen als wij!”

Graag nodigen wij u uit om te ervaren of deze woning u goed past.

  • 117 m2
  • 211 m2
  • 3

Kenmerken Haaksweide 37

Overdracht

Koopprijs€ 269.500,- k.k.
Aanvaardingin overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte211 m2
Gebruiksoppervlakte woonfunctie117 m2
Inhoud414 m3

Bouw

Soorteengezinswoning
Bouwvormbestaande bouw
Bouwjaar1986
Dak typeplat dak
Isolatievormenvolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Haaksweide 37

Marktcijfers van Epe

Gemiddelde verkoopprijs in Vaassen

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in Vaassen

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in Vaassen

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in Vaassen

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in Vaassen

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in Vaassen

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod