Skip to content

Te koop: appartement Eper Veste 81 8161 AE Epe

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 172.500,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Eper Veste 81

Betaalbaar wonen in de bossen van Epe met het uitgestrekte heidegebied de Renderklippen om de hoek en toch op loopafstand van de supermarkt. Dat kan eigenlijk maar op één plek in Epe: De Eper Veste! Welkom op nr. 81. Een licht tweekamerappartement op de 3e etage, met het balkon op de zon en een eigen garagebox aan de achterzijde van het gebouw.

Het appartement is keurig onderhouden en zal met weinig aanpassingen voorzien in comfortabel en zorgeloos wonen. De entree geeft toegang tot de keuken, bergkasten en het toilet. Lopen we door dan komen we in de riante en lichte woonkamer. Het fijne van dit specifieke appartement is misschien wel de ligging. Het is heerlijk licht door de vrije kom in het bos rondom. De slaapkamer, aansluitend aan de woonkamer is eveneens lekker groot en sluit weer aan op de badkamer. Deze is aangepast en naast een dubbele wastafel voorzien van een moderne en praktische inloopdouche.

Het balkon ligt op het zuiden en is toegankelijk vanuit de woonkamer en de slaapkamer. Dit appartement beschikt in het souterrain over een berging en achter het gebouw over een garagebox (nr. 34). In het gebouw is een grote gezamenlijke fietsenstalling.

Met name starters en senioren zullen zich aangetrokken voelen tot de Eper Veste. En terecht. Niet alleen is het een prachtige plek om betaalbaar te wonen, het is zorgeloos, gefaciliteerd en ruimtelijk voor juist deze doelgroep.

Aan dit appartement zijn servicekosten verbonden. in 2021 betalen eigenaren van een 2-kamer appartement €407,- per maand inclusief de bijdrage voor de garage, (het voorschot voor) de stookkosten en een bijdrage in het gemeenschappelijk onderhoudsfonds. Aanvullende gegevens over de VvE zijn ter inzage en lichten we graag toe.

  • 70 m2
  • 1

Kenmerken Eper Veste 81

Overdracht

Vraagprijs€ 172.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte70 m2
Inhoud223 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelF

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Eper Veste 81

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

32.537

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

29%

20% NL

53%

20% NL

19%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod