Skip to content

Te koop: appartement Eper Veste 55 8161 AC Epe

Verkocht

€ 159.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Eper Veste 55

Over de toppen van de bomen heen kijken. De wolkenmassa’s langs zien trekken. De kerktoren van Epe, Vaassen en daarachter Apeldoorn kunnen zien. Volop in het daglicht. Iedere dag! Dat kan maar op een plek in Epe. Op de 7e etage van de Eper Veste. Welkom op nr 55. Een keurig, modern tweekamerappartement met een aantal originele en handige eigenschappen.

Het appartement is in 2012 en door de huidige eigenaar in 2018 keurig verbouwd en voldoet aan de wensen van deze tijd. Door de hoge ligging is het een heerlijk licht appartement en is het uitzicht adembenemend. We nemen van een kijkje binnen.

De entree is schuin tegenover de lift. De hal is netjes en vanuit hier toegang tot een keurig modern toilet. De rechthoekige woonkamer is op het licht gericht en voorzien van een grijze laminaatvloer. De wanden zijn eigentijds afgewerkt en om de hoek vinden we de moderne grijze keuken voorzien van de gebruikelijke inbouwapparatuur.

De slaapkamer is op een originele manier ingedeeld. Middels een wand in de ruimte met daarachter een kleedhoek is de ruimte verdeelt. Het bed vindt z’n logische plek op op de kopse kant. Wat moet het heerlijk zijn om de gordijnen aan het voeteneind open te slaan en over de bomen de zon te zien opkomen. Handig en sfeervol!

De badkamer is eveneens keurig te noemen. De inloopdouche is lekker ruim en onder de dubbele wastafel is er plek voor de droger en de wasmachine. Vanuit de slaapkamer en de woonkamer is het balkon te bereiken.

In het souterrain beschikt dit appartement over een berging.

Aan dit appartement zijn servicekosten verbonden. in 2020 betalen eigenaren van een 2-kamer appartement 387,60 per maand inclusief (het voorschot voor) de stookkosten. Aanvullende gegevens over de VvE zijn ter inzage en lichten we graag toe.

Welkom op een mooi plekje in Epe. Welkom op de 7e etage van de Eper Veste.

  • 69 m2
  • 1

Kenmerken Eper Veste 55

Overdracht

Vraagprijs€ 159.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte69 m2
Inhoud220 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Eper Veste 55

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

32.537

Vergelijkbaar woningaanbod