Skip to content

Te koop: woonhuis Elzenweg 1 8161 RV Epe

Verkocht

€ 695.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Elzenweg 1

Stel dat u technisch en praktisch over meer dan voldoende capaciteit zou beschikken om eigenhandig uw woning te bouwen. Zou u dan concessies doen? Vast niet. Het resultaat zou een oerdegelijke en comfortabele woning zijn waar met zorg iedere steen kaarsrecht bovenop de andere zou zijn gelegd. Precies dat is wat wij namens de trotse eigenaar te koop mogen aanbieden aan de Elzenweg 1. Een mooie locatie aan de rand van Epe, nabij Oene en aan de voet van de IJsselvalei.

In 1997 is de huidige eigenaar begonnen met de bouw en het resultaat mag er zijn. Naast veel ruimte biedt deze woning ook bijzonder veel comfort. Een aantal kenmerken willen we u niet onthouden. Zo is de woning o.a. voorzien van een alarmsysteem, stofzuigsysteem, zonneboilers, airco, vloerverwarming en zonwering. Bouwkundig kunt u rekenen op kozijnen van Hebo met driepuntssluitingen, trespa omlijstingen, volledige isolatie, betonnen vloeren in zowel woning als dubbele garage. Algoed, u begrijpt het. Een woning zonder concessies.

Aan de voorzijde komen we binnen in een prettige hal entree. Vanuit hier heeft u toegang tot de slaapkamer op de begane grond, de trapopgang en de kamer. Ook kunt u vanuit de hal naar de diepe kelder bestaande uit maar liefst 3 compartimenten. De woonkamer is van een prettig formaat, lekker licht, goed afgewerkt met duurzame materialen en voorzien van een sfeervolle kachel. De gesloten keuken is aan de achterkant van het huis. Vanuit de bijkeuken toegang tot de badkamer met riante douchehoek.
Boven, 3 slaapkamers van prettig formaat, diverse bergruimtes en een vliering.

En verder:
De verbonden schuur is zoals gezegd van dezelfde bouwkwaliteit als de woning. Volledig in spouw, voorzien van vloerverwarming, dubbel glas en geïsoleerde dakplaten. Hier staat ook de zonneboiler installatie en hangt de CV. Een 2e bijgebouw bestaat uit een (extra) garage met enkele bergingen aan de zuidzijde van de woning. De hooizolder doet dienst als kippenhok. Een sfeervol plaatje al met al.

Ongeveer een derde van de kavel is ingericht als appelboomgaard. Naast een riante inrit en voortuin is het grootste deel van het erf aan de achterzijde van de woning gelegen en hoofdzakelijk ingericht als tuin. Werkelijk een heerlijke plek om zomers te zitten. Bijvoorbeeld op het overdekte terras achter de woning.

Al met al hebben we u nog niet eens alle eigenschappen verteld. Graag nodigen wij u uit de Elzenweg te beleven. Van harte welkom.

  • 190 m2
  • 2.360 m2
  • 4

Kenmerken Elzenweg 1

Overdracht

Vraagprijs€ 695.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte2.360 m2
Woonoppervlakte190 m2
Inhoud883 m3

Bouw

SoortLandhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1997
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers9
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Kenmerken door vrienden toegevoegd

Zelf toevoegen

Ken jij dit huis of deze buurt? Voeg dan in een paar stappen jouw eigen ervaring toe.

Maandlasten

Ligging Elzenweg 1

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

32.537

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

17%

20% NL

34%

20% NL

49%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod