Skip to content

Te koop: woonhuis Bongerdplein 34 8162 AZ Epe

Verkocht

€ 425.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Epe Bongerdplein 34

JA! Dit is er een. Een pareltje op de woningmarkt en een huis waar je meteen JA bij voelt. Royaal, goed onderhouden, lekker licht, voor en achter vrij gelegen …. en dat letterlijk met zicht op de kerktoren en dus bijzonder centraal in Epe. Welkom aan het Bongerdplein 34. Een plek waar je veel van je woonwensen af kunt vinken.

Wat voor het huis al opvalt is de comfortabele omvang. Niet alleen het huis is robuust en ruim. Ook de brede oprit met plek voor meerdere auto’s (naast elkaar) maken het een prettig plaatje. En kijk je achterom dan ervaar je de ruimte van het Bongerdplein. Een fijn opgezet plein met groen en goede afstand tussen de woningen. Graag nemen we u meer naar binnen om nader kennis te maken.

De hal entree is lekker licht en ruimtelijk. De meterkast is op orde en het toilet is niet alleen modern maar ook bijzonder ruim. Lopen we door naar de woonkamer dan valt ook hier weer op dat het strak en licht is. Aan de voorzijde een fijne plek om in de bank te ploffen. (vanuit hier leuk zicht op de kerktoren) en achter, nabij de keuken een tuingerichte plek waar je lang tafelt met gezin of vrienden. Vanuit hier via openslaande deuren loop je zo de tuin in. De moderne hoekkeuken is van alle gemakken voorzien en grenst aan de bijkeuken, de plek waar je het meest binnen zult komen. Hier dan ook veel praktische bergruimte. De garage is feitelijk opgesplitst in drie delen. De bijkeuken, een werkplaats aan de achterzijde en een (fiets)berging. Praktisch en ruim allemaal.

Boven vinden we twee fijne grote slaapkamers, een 3e kleed-(werk) kamer en een moderne badkamer. De etage is compleet met het separate moderne toilet. Wel zo prettig. En dan de zolder; Naast veel bergruimte achter de schotten vinden we hier een grote zolderkamer die d.m.v. een eenvoudige scheidingswand te splitsen is in twee kamers. Ruimte is dus volop aanwezig.

De tuin is onder architectuur aangelegd en ligt op het westen. Achter het huis een groenvoorziening. Zowel voor als achter ligt het huis dus heerlijk vrij. De huidige eigenaren hebben het huis meer dan keurig onderhouden. Los van eigen smaak is kunnen wij niet veel verzinnen wat aangepakt dient te worden. U kunt er zo in! Overtuig uzelf en maak een afspraak. We ontmoeten u graag aan de rand van het centrum, ofwel aan het Bongerdplein.

  • 120 m2
  • 288 m2
  • 4

Kenmerken Bongerdplein 34

Overdracht

Vraagprijs€ 425.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte288 m2
Woonoppervlakte120 m2
Inhoud551 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1960
Dak typeDwarskap
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Bongerdplein 34

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

32.537

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

40%

20% NL

37%

20% NL

23%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod