Skip to content

Te koop: bouwgrond Muggenveldweg 3 8166 GW Emst

Verkocht o.v.

€ 325.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Emst Muggenveldweg 3

Een schitterend vrij gelegen BOUWKAVEL van circa 5.500 m2 met een biedprijs vanaf € 325.000,=

Op een werkelijk unieke locatie wordt u aangeboden de mogelijkheid om uw eigen droomwoning(en) te laten bouwen.
Dit zeer royale bouwperceel met uitzicht over weiland tegen de schitterende bossen van de Veluwe liggen zeer centraal binnen 10 autominuten van de A50 en A28. De dorpen Emst en Epe bereikt u binnen 5 minuten.
 
Het bestemmingsplan Epe Buitengebied biedt de mogelijkheid om het totale perceel met een oppervlakte van circa 5500 m2 een woning te bouwen van 750 m3 en wanneer een perceel/kavel groter is dan 5000 m2 is de mogelijkheid aanwezig om een bijgebouw per woning te plaatsen van 200 m2 (mits aan een aantal regels omtrent het gebruik van het bijgebouw wordt voldaan). Bij een perceel kleiner dan 5000 m2 mag een bijgebouw geplaatst worden van 75 m2. Voor de voorschriften en regels van het bestemmingsplan van de gemeente Epe verwijzen we naar www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site kunt u het adres invoeren en de regels van het bestemmingsplan inzien.
 
Momenteel is een dubbele woning op het perceel gelegen, welke nog dient te worden verwijderd/gesloopt.
Door verkopers/eigenaren is zorg gedragen voor een verkennend bodem/grondwateronderzoek ten behoeve van een aanvraag omgevingsvergunning en tevens is een offerte aanwezig voor de sloop van de woning en bijgebouwen. Hiermee heeft u als potentiële koper inzichtelijk welke kosten nog zullen volgen om de percelen bouwrijp/klaar te maken. De kosten dienen gedeeld te worden met de eigenaren van de naastgelegen bouwkavel, welke reeds verkocht is.

Aan het verkennend bodemonderzoek/asbest inventarisatie en de sloopofferte kunnen door de koper geen rechten worden ontleend. Het staat de kopers vrij om gedurende de financieringsperiode aanvullend onderzoek te laten verrichten. Eventueel aanvullende uitkomsten hiervan moeten dan ter beschikking worden gesteld aan de verkopende partij.
 
De voorwaarden die bij de verkoop van toepassing zijn:
–    Biedingen vanaf € 325.000,= worden in overweging genomen;
–    Feitelijke levering/overdracht perceel in overleg te bepalen, maar binnen 1 maand nadat eventuele ontbindende voorwaarden zijn verstreken;
–    Verkoper behoudt het recht van gunning en de mogelijkheid om nader in onderhandeling te treden;
–    Na overeenstemming over de koop en tekenen koopovereenkomst heeft de koper maximaal 2 maanden gelegenheid om zijn of haar financiering te regelen. Eventuele langere termijnen gekoppeld aan verkrijgen omgevingsvergunning etc. worden niet geaccepteerd;
–    Koper is zelf verantwoordelijk voor onderzoek naar bouwmogelijkheden en wensen, conform regelgeving van het bestemmingsplan en welstand van de gemeente Epe.

  • 6.291 m2

Kenmerken Muggenveldweg 3

Overdracht

Koopprijs€ 325.000,- k.k.
AanvaardingPer datum

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte6.291 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Muggenveldweg 3

Marktcijfers van Epe

Gemiddelde verkoopprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 326.192,-

Gemiddelde vraagprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 368.046,-

Gemiddelde verkooptijd in Epe

Landelijk gemiddelde: 35

Gemiddeld aangeboden in Epe

Landelijk gemiddelde: 4465

Gemiddeld aantal verkocht in Epe

Landelijk gemiddelde: 5834

Gemiddelde prijs/m2 in Epe

Landelijk gemiddelde: 2.581

Vergelijkbaar woningaanbod