Skip to content

Te koop: woonhuis Hanendorperweg 356 8166 JJ Emst

Verkocht

€ 215.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Emst Hanendorperweg 356

Aan het eind van de Hanendorperweg, midden in het bos en op loopafstand van de Gortelse Heide ligt bospark ‘de Vliegden’. Dit park is in 2005 opnieuw verkaveld waarna de (nieuwe) eigenaren in eigen beheer sfeervolle houten recreatiewoningen hebben laten bouwen. Het resultaat is een sfeervol bospark waar rust en natuur de boventoon voeren. Geen slagbomen, faciliteiten of animatieteam. Slechts het bos, de vogels en de houtkachel waarbij je neerploft na een boswandeling op de Veluwe. Welkom op de Vliegden. Een plek waar je echt tot rust komt.

De woning met nummer 356 is door de huidige eigenaar gebouwd en beheerd en maximaal van grote. Met een royale slaapkamer op de begane grond alsmede twee volwassen kamers op de etage is de woning geschikt voor 6 personen. Dit gaat echter niet ten koste van de grote van de woonkamer, keuken of de badkamer. Ook deze zijn van een fatsoenlijk formaat, sfeervol ingericht en volledig. De veranda maakt het plaatje compleet. Ook bij slechter weer is het mogelijk buiten te zijn.

Commercieel:
Het park bestaat uit particuliere eigenaren met hetzelfde doel. Recreëren in het bos zonder poespas. Enkelen, waaronder de eigenaar van deze woning verhuren de recreatiewoning buitengewoon lucratief. Rendement tot ca. 10% is aantoonbaar mogelijk indien gewenst. Maar niks moet en ‘alles’ mag. Behalve permanent bewonen.

Technisch:
Het fundament is traditioneel en opgemetseld tot boven het maaiveld. De opbouw is van duurzaam hout en volledig geïsoleerd. Ramen zijn voorzien van dubbel glas en naast een sfeervolle haard wordt de woning verwarmt door middel van CV.

Het park ‘De Vliegden’ is een bescheiden bospark met een een vereniging die gemeenschappelijke zaken regelt. Denk hierbij aan wegenonderhoud, vuilafvoer en zoals recentelijk afgerond de aanleg van glasvezel.

Overdrachtsbelasting voor een 2e woning zal per januari verhoogd worden van 2% naar 8%. Graag nodigen wij u daarom uit om op korte termijn kennis te maken met de woning en haar mogelijkheden. We ontmoeten elkaar graag aan de Hanendorperweg.

  • 101 m2
  • 322 m2
  • 3

Kenmerken Hanendorperweg 356

Overdracht

Vraagprijs€ 215.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte322 m2
Woonoppervlakte101 m2
Inhoud342 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2008
Dak typeDwarskap
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Hanendorperweg 356

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

32.537

Vergelijkbaar woningaanbod