Skip to content

Te koop: woonhuis Dokter van Gelderweg 24 8166 JV Emst

Verkocht

€ 250.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Emst Dokter van Gelderweg 24

Comfortabel wonen in een kindvriendelijke woonomgeving. Een echte, werkelijk keurige gezinswoning in het Gelders Kwartier in Emst. Ruimte voor parkeren voor de deur. Voldoende speelgelegenheden voor de (buurt)kinderen. Isolatie en onderhoud prima in orde. Een keurige keuken en net sanitair. Kortom, Je kunt er zo in en woont enorm praktisch en fijn. Goed aanbod en een buitenkans op de huidige woningmarkt.

De eigenaar is de eerste bewoner en heeft de woning in de afgelopen tien jaar keurig onderhouden en bewoont. Het fijne van dit type woningen is het volume, de praktische indeling en het feit dat de woonkamer tuingericht is. Privacy is dus gewaarborgd en de ruimte is passend voor een gezin. Graag vertellen we meer over de indeling.

Entree/hal met meterkast, keurig toilet, trapopgang en doorloop naar de tuingerichte woonkamer. Deze kamer is voorzien van een eigentijdse vloer met houten toplaag. De open keuken is neutraal van kleur, modern en voorzien van alle gemakken die ‘normaal’ zijn in deze tijd. Vanuit de woonkamer loop je de besloten tuin in die heerlijk op de zon ligt.

Op de etage drie fatsoenlijke slaapkamers. De badkamer is luxueus, voorzien van een royale douchehoek en 2e toilet en uitgevoerd in dezelfde neutrale kleurstelling. En dan de zolder. Deze is zeer royaal en eventueel in te richten mochten er meer slaapkamers wenselijk zijn. De voorbereidingen in de constructie zijn alvast getroffen. Momenteel is de zolder ingericht als bergzolder en biedt het plaats aan de CV.

Zoals gezegd; een praktisch en goed onderhouden en eigentijds gezinshuis op een leuke stek in Emst. Van harte welkom om dit zelf te ervaren.

  • 89 m2
  • 133 m2
  • 3

Kenmerken Dokter van Gelderweg 24

Overdracht

Koopprijs€ 250.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte133 m2
Woonoppervlakte89 m2
Inhoud420 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2011
Dak typeDwarskap
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Dokter van Gelderweg 24

Marktcijfers van Epe

Gemiddelde verkoopprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Epe

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Epe

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Epe

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Epe

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod