Skip to content

Te huur: woonhuis Tongerenseweg-Zuid 213 8162 SC Epe

Verhuurd

€ 1.400,- p/m

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. huur Epe Tongerenseweg-Zuid 213

Midden op de Veluwe, tussen Epe en Nunspeet vind u landgoed West Raven. Een prachtig, beschermd en verzorgd landgoed welke wordt gekenmerkt door een bijzondere diversiteit in type bebossing, weides, ecosysteem en fraaie tuinen. Een plek waar de natuur voorrang krijgt. U begrijpt het; Een landgoed om trots op te zijn en dat zijn de eigenaren, die het landgoed nog altijd zelf bewonen en verzorgen, dan ook met recht. In hun opdracht zoeken wij een passende huurder voor één van de woningen.

De vrijstaande koetsierswoning:
De woning is gebouwd aan het begin van de vorige eeuw, heeft een bijzonder charmante uitstraling, riante eigen tuin en ligt heerlijk vrij. We gaan even binnen kijken.

We betreden de woning (gemeentelijk monument) aan de zijkant en komen binnen in de keuken. Binnen vinden we links direct de trap naar het souterrain. Hier het toilet en de badkamer met douche en wastafelmeubel. De keuken is royaal, uitgevoerd in een donkere kleurstelling, eenvoudig maar prima functioneel. Vanuit een tussenhal (oorspronkelijke hoofdingang) komen we bij de werk- of slaapkamer op de begane grond. De woonkamer is royaal en rechthoekig en voorzien van een karakteristieke open haard. Vanuit deze ruimte toegang tot de zonnig gelegen serre. Een prachtige plek met zicht op de tuin en voorzien van vloerverwarming.

Op de etage vinden we 2 tot maximaal 4 slaapkamers. Afhankelijk van het gebruik. Met name de ouderkamer is zeer royaal en voorzien van airconditioning. Een 2e toilet op de etage is wel zo prettig en zodoende ook aanwezig.
De vrije tuin is rondom de woning gelegen met diverse plekken voor zon en schaduw. Parkeergelegenheid is er voldoende en de twee (eenvoudige) houten bergingen maken het plaatje buiten compleet.

Het wonen en leven op een landgoed vraagt een zekere passie voor natuur en respect voor de leefomgeving. Een prettige respectvolle buurverhouding is wenselijk van twee kanten. Graag vertellen wij u meer alvorens we de woning bezichtigen.

De huurovereenkomst wordt aangegaan binnen de huurwetgeving 2019. Dat wil o.a. zeggen dat de huurovereenkomst in eerste instantie wordt aangegaan voor de duur van maximaal twee jaar. Uiteraard is de intentie om wederzijds een langdurige overeenkomst aan te gaan met elkaar.

  • 120 m2
  • 4.260 m2
  • 4

Kenmerken Tongerenseweg-Zuid 213

Overdracht

Huurprijs€ 1.400,- p/m
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte4.260 m2
Woonoppervlakte120 m2
Inhoud400 m3

Bouw

SoortHerenhuis
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1907
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Tongerenseweg-Zuid 213

Marktcijfers van Epe

Gemiddelde verkoopprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Epe

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Epe

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Epe

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Epe

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Epe

Landelijk gemiddelde: 2.508

Vergelijkbaar woningaanbod