Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Schieven Keizer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

7.5

Heel tevreden goede communicatie fijne makelaar legt alles duidelijk uit hoe het zit met de koop en verkoop van de woning.

beoordeelt ons met een 7.5

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Wout en Eilyn hebben ons fantastisch geholpen met de verkoop van ons huis. Alles werd goed besproken en ook toen er hobbels op de weg kwamen hebben ze ons met raad en daad terzijde gestaan. Dankzij hen is de verkoop uiteindelijk toch zeer goed verlopen en hebben we een goede prijs ontvangen voor ons huis. We zijn heel tevreden met deze deskundige en betrouwbare makelaars. Dank namens Louise en Dirk

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Het contact met de makelaar was professioneel, vriendelijk en behulpzaam op alle vlakken. Dit geldt voor het hele kantoor! De makelaar heeft zijn uiterste best gedaan om onze wensen te laten uitkomen: zowel in verkoop als aankoop woning. Onze complimenten.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Wout is een vriendelijke makelaar die een realistisch kijk heeft op de woningmarkt. Hij verdiept zich in ons als gezin en helpt ons bij de zoektocht naar een nieuw huis. De verkoop ging erg vlot, zijn collega's zijn ook allemaal erg betrokken en vriendelijk.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schieven Keizer Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,7

Bij Schieven Keizer Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,7. Benieuwd waarom?