Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Schieven Keizer Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

We zijn vriendelijk en netjes ontvangen en duidelijke uitleg van de gang van zaken. In onze beleving kan ik geen stappen aangeven die verbetert moeten worden

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Deze vragen worden ons eigenlijk te vroeg gesteld. Immers, we zijn pas tevreden als het huis tot onze volle tevredenheid is verkocht. Maar tot dusver was het contact en het gebodene tot tevredenheid, dus we zijn optimistisch over het verdere verloop.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8.5

Makelaar met goede kennis van de markt en prettige werkwijze. Prima ondersteuning vanuit de binnendienst

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Met dit kantoor gekocht en verkocht, beiden razendsnel en naar volle tevredenheid. Gedreven, deskundige en goed invoelende medewerkers (zowel makelaars, als ook de backoffice). Men gebruikt op een kwalitatieve manier de communicatiemiddelen die anno 2021 beschikbaar zijn (zowel commercieel, als ook administratief). Monitort goed, werkt dingen snel af, is uitstekend bereikbaar en gaat in haar dienstverlening nét dat stapje verder richting zowel koper, als ook verkoper. Blij om voor dit kantoor gekozen te hebben!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schieven Keizer Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,7

Bij Schieven Keizer Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,7. Benieuwd waarom?