Skip to content

De succesformule van Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Over ons

Over ons

Al meer dan 60 jaar wegwijzers op de woningmarkt van Epe, Emst, Vaassen, Heerde en Oene. Als makelaar op de Veluwe gidsen we jou naar jouw ideale huis of begeleiden we je bij de verkoop ervan. En dat doen we op onze eigen manier.

 

 

‘Gids’ op de woningmarkt, dat klinkt leuk en aardig, maar wat betekent dat dan? Dat jouw wens altijd voorop staat. Ook als dat betekent dat we het huis dat bij de concurrent in de etalage staat, moeten aanbevelen;

 

  • Dat we dus ook exact weten wat jij wil. In een uitgebreid vraaggesprek vragen we je het hemd van het lijf;
  • Dat we begrijpen dat een huis meer is dan een boel stenen.
  • Dat ‘je ergens thuis voelen’ ook gaat over waar je huis staat. Met meer dan 60 jaar ervaring als makelaar in Epe, Emst, Vaassen, Heerde en Oene zitten we in het hart van deze samenlevingen. Alle medewerkers hebben hun wortels in het oosten van de Veluwe. We kennen de cultuur van de dorpen, de samenstelling van wijken, de kleur van de diverse sportverenigingen, de politieke ontwikkelingen, de leuke restaurantjes en de fijnste wandel- en fietsplekken. We vertellen je er graag over.

 

Maken we gauw kennis? Neem contact met ons op. Wil je meer weten over wie wij zijn?  Lees verder bij ‘over ons.’ Ervaringen van andere klanten vind je bij de reviews. En lees hier over de garanties.

 

Schieven Keizer Garantiemakelaars staat voor jou klaar bij aankoop, verkoop, taxatie en nieuwbouwproject. Voor de verkoop en aankoop van huizen op de Veluwe, in Epe, Vaassen, Heerde, Oene en Emst.

 

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf september 2020 tot september 2021

dagen gemiddelde looptijd

vanaf september 2020 tot september 2021

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf september 2020 tot september 2021

Schieven Keizer Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,7

Bij Schieven Keizer Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,7. Benieuwd waarom?