Huis verkopen in Epe door Schieven Keizer Garantiemakelaars

Groter wonen. Of juist kleiner. Op zoek naar meer karakteristieke details. Of een duurzame nieuwbouwwoning.  Wat het ook is, de kogel is door de kerk: jouw huis gaat in de verkoop. Onderhandelen, juridische documenten opstellen, bezichtigingen organiseren; dat laat je graag over aan een professional. Een makelaar. Eentje die de markt goed kent. Die kundig adviseert en weet hoe hij de beste prijs tegen de beste voorwaarden voor jouw huis krijgt.

Wij, van NMV makelaar Schieven Keizer Garantiemakelaars in Epe begeleiden al zestig jaar mensen bij de verkoop van hun huis in Epe, Emst, Vaassen, Heerde en Oene. We hebben klanten voor wie we al drie keer de verkoopbegeleiding mochten doen. En sommige huizen verkochten we al vier keer, steeds voor een andere eigenaar.
De begeleiding van de verkoop bestaat uit vier fasen en daar durven we garanties op te geven:

Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
We maken kennis. Inspecteren het huis, de tuin en de omgeving zodat we een prijsbepaling kunnen doen. Dat doen we zorgvuldig, met 60 jaar ervaring als makelaar in Epe en het oostelijke deel van de Veluwe kennen we de huizenmarkt op ons duimpje.

Fase 2: Presentatie & prijs
Mogen wij de verkoop van het huis begeleiden? Dan gaan we de volgende fase in. We adviseren bij het verkoopklaar maken van het huis. We nemen de tijd voor een goede presentatie. Je krijgt tips om jouw huis zo goed mogelijk voor de dag te laten komen. We laten het huis inmeten, een fotograaf maakt mooie foto’s. Doordat we zoveel mogelijk informatie vast online delen, komen alleen serieuze potentiële kopers voor een bezichtiging.

Fase 3: Bezichtiging & onderhandelen
We plannen bezichtigingen, leiden geïnteresseerden rond en bellen potentiële kopers altijd na. Komt er een bod? Dan adviseren wij over het onderhandelingsproces en doen de onderhandelingen voor jou.

Fase 4: Overdracht na de verkoop
Huis verkocht? De laatste, maar belangrijke fase vangt aan. Het tekenen van het contract, de afhandeling bij de notaris. Wij stellen de benodigde documenten op en zorgen er voor dat alle betrokkenen deze tijdig ontvangen.

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar je huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je huis krijgen. Schieven Keizer Garantiemakelaars in Epe kan jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een verkoopmakelaar van Schieven Keizer Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0578-612630 of mail naar epe@schievenkeizer.nl.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Benieuwd naar wat jouw woning waard is?