Een huis kopen in Epe met Schieven Keizer Garantiemakelaars

Achter het net gevist bij het kopen van een huis? Je bent niet de enige. Het aanbod is laag, de vraag is groot. En ben je wel op tijd, dan moet je op deze krappe markt nog dezelfde dag een bod uitbrengen. In een split second besluiten over de grootste aankoop van je leven: de moed zou je zomaar in de schoenen kunnen zakken.

Maar wat nou als je hulp krijgt? Van iemand die jou eerst eindeloos aan de tand heeft gevoeld over jouw wensen. Die de woningmarkt van Epe, Emst, Vaassen, Oene en Heerde van haver tot gort kent. En die door zijn netwerk exact weet welke woningen op de markt komen. Jou hier deelgenoot van maakt en alvast advies geeft. Zodat jij samen met de aankoopmakelaar kan handelen als het droomhuis voorbij komt.

Een aankoopmakelaar van Schieven Keizer Garantiemakelaars

Schieven Keizer Garantiemakelaars is zo’n aankoopmakelaar. We onderwerpen jou (en jouw partner) tijdens een gesprek eerst aan een spervuur van vragen. Bij jullie thuis, zodat we weten wat de situatie nu is en wat je daaraan wil veranderen. Wat zijn je woonwensen, welk budget heb je, binnen welke termijn wil je verhuizen? En omdat bijna geen enkel huis aan alle voorwaarden kan voldoen, prioriteren we.

Met de informatie in ons achterhoofd zoeken we naar een passend huis in Epe of omgeving. We horen je al denken: waarom kan ik dat niet zelf? Er is Funda! Zeker kan dat. Maar de kans bestaat dat als je droomhuis op Funda staat, het huis al verkocht is of dat je nog dezelfde dag moet bezichtigen en bieden. Als makelaar hebben wij een informatievoorsprong. We doen taxaties, hebben contacten met mensen die mogelijk hun huis willen verkopen, spreken andere makelaars tijdens onderhandelingen en hebben een groot informeel netwerk binnen Epe, Emst, Vaassen, Oene en Heerde. Als makelaar weten wij eerder dat een huis op de markt komt. Handig, zeker in tijden van krapte.

We brengen je op de hoogte, zodat je kan anticiperen. Vast eens langs het huis lopen, een rondje door de buurt maken en nadenken over de waarde van het huis. Bij een bezichtiging gaan wij met je mee. Stellen de relevante vragen en onderzoeken de staat van het huis.

Een huis aankopen met Schieven Keizer Garantiemakelaars

Wil je overgaan tot aankoop? Schieven Keizer Garantiemakelaars onderhandelt namens jou. Bij zulke spannende processen lopen de emoties wel eens op. Wij houden het hoofd koel en zetten even die roze bril af waardoor jij naar het huis kijkt. We adviseren over biedingen die recht doen aan de waarde van een huis. Maar niet voordat we de bouwkundige staat van het huis zijn nagegaan. We checken de bouwkundige staat van de woning en presenteren onze bevindingen in een rapport. We heten niet voor niks een Garantiemakelaar. Lees hier meer over onze aankoopgaranties. Kan de champagne open? We toosten graag mee. Maar zijn nog niet klaar met jouw begeleiding. We helpen bij de afhandeling van de aankoop. We controleren het koopcontract en gaan mee naar de inspectie en de notaris. Bij vragen staan we je bij.

Wil je meer informatie over het kopen van een huis met een aankoopmakelaar van Schieven Keizer Garantiemakelaars? Vul dan het onderstaande formulier in, bel ons via 0578-612630 of mail naar epe@schievenkeizer.nl.

 

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.